NEEM HIER EEN KIJKJE


 
 
IMG_6957.JPG

VISIE & AANPAK

Interieur Spoelders geeft vorm en realiseert. Van een meubel tot een volledig interieur project.

In ons eigen modern uitgerust meubelatelier wordt het ontworpen meubilair eigenhandig geproduceerd. Op die manier is er volledige controle over de uitvoering wat van belang is om de kwaliteit te kunnen afleveren die bij het ontwerp wordt beoogd.
Daarom is elk meubel uniek - het wordt volledig ontworpen om te beantwoorden aan de wensen van de klant en de specifieke eisen van de ruimte.

Wij bieden dan ook een ‘totaalpakket’: van ontwerp tot detaillering en uitvoering en in het geval van maatmeubilair ook de plaatsing met eigen vakmensen.

 

 
 

Corian®

Erkend Corian® verwerker

Interieurbouw Spoelders is ruim 20 jaar erkend Corian® verwerker.

Corian® is een niet poreus, massief plaatmateriaal op basis van mineralen en kunsthars, dat in de massa gekleurd wordt. Het is vlek- en zuurbestendig, uiterst duurzaam, hygiënisch, gebruiksvriendelijk en makkelijk in onderhoud. Corian® is bestand tegen de meeste krassen, stoten en slijtage door dagelijks gebruik, het kan nagenoeg onzichtbaar verlijmd worden voor een vrijwel naadloos resultaat. Het leent zich voor tal van functionele en creatieve toepassingen in keuken en badkamer en is tevens leverbaar in verschillende kleuren.

Neem HIER een kijkje in onze realisaties.

 

Interieurbouw Spoelders                                                 

Molenweg 94 - unit 7/9                                                                     

2830 Willebroek

03/866 51 66