Interieur Spoelders is gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van keukens, badkamers en maatmeubelen voor allerhande toepassingen. Dit in alle gangbare materialen met complete afwerking. Wij zijn tevens erkend Corian® verwerker. Wij ontwerpen en realiseren uw ideeën.

BVBA Interieurbouw Spoelders staat voor kwaliteit aan een eerlijke prijs. Zaakvoerder en oprichter Eddy Spoelders, met meer dan 30 jaar ervaring, staat persoonlijk in voor de kwaliteit en de afwerking van de producten


 
 
IMG_6957.JPG

VISIE & AANPAK

Interieur Spoelders geeft vorm en realiseert. Van een meubel tot een volledig interieur project.

In ons eigen modern uitgerust meubelatelier wordt het ontworpen meubilair eigenhandig geproduceerd. Op die manier is er volledige controle over de uitvoering wat van belang is om de kwaliteit te kunnen afleveren die bij het ontwerp wordt beoogd.
Daarom is elk meubel uniek - het wordt volledig ontworpen om te beantwoorden aan de wensen van de klant en de specifieke eisen van de ruimte.

Wij bieden dan ook een ‘totaalpakket’: van ontwerp tot detaillering en uitvoering en in het geval van maatmeubilair ook de plaatsing met eigen vakmensen.